BİTLİS / TATVAN - Tatvan Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

ÖZEL EĞİTİM OKUL, KURUM ve SINIFLARI OKUL SERVİS ARAÇLARINI KULLANAN ŞOFÖRLER İle REHBER PERSONELE YÖNELİK ÖZEL EĞİTİM FARKINDALIK ve BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Okulumuz rehber öğretmeni Sedat URASLI tarafından özel eğitim okul, kurum ve sınıfları okul servis araçlarını kullanan şoförler ile rehber personele yönelik özel eğitim farkındalık ve bilgilendirme” konusunda seminer çalışması yapmıştır. Seminerde özel eğitim nedir, özel eğitimin öğrenci ve veliye faydaları, özel eğitimin ilkeleri anlatılmıştır. Servis şoförlerin ve rehber personelin görevleri anlatılmıştır. Özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin taşınması sırasında karşılaşabilecek sorunlardan bahsedilmiştir. Konunun daha iyi anlaşılması için “Cennetin Rengi” filminin bir kesiti izlettirildi. Edebiyat ve sinemada zihinsel ve fiziksel engel temalı eserlerin listesi paylaşıldı.

20-10-202320-10-202320-10-202320-10-2023

Yayın: 20.10.2023 - Güncelleme: 20.10.2023 11:38 - Görüntülenme: 94