BİTLİS / TATVAN - Tatvan Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

SENE BAŞI OKUL VELİ TOPLANTISI

Sene başı okul veli toplantımızı yoğun katılım sağlayan velilerimizle yaptık. Önceki okul binamızın eski bina olduğu ve olası bir deprem için dayanıklı olmadığından dolayı yapılan bina değişikliği, öğrencilere uyumlu olup olmadığı ve süreç hakkında veliler bilgilendirildi. Ayrıca toplantıda öğrencilerin eğitsel başarı durumları, taşıma ile ilgili yaşanan problemler, öğrencilerin devam devamsızlıkları görüşüldü. Öğrencilerin kişisel bakımı, temizliği ve sağlıklı beslenmeleri konularına değinildi.  Ayrıca okulun psikolojik danışmanı Sedat URASLI rehberlik hizmetleri ile ilgili bilgilendirme yapıp, rehberlik servisi tanıtım broşürü velilere dağıttı. Ayrıca yıl boyunca yapılacak veli seminerleri konularında veliler bilgilendirildi.  Okul aile birliği temsilcisi ve üyeleri belirlendikten sonra velilerin dillek ve temennileri ile toplantı sonlandırıldı.

Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

12-10-202312-10-202312-10-202312-10-2023

Yayın: 12.10.2023 - Güncelleme: 12.10.2023 13:39 - Görüntülenme: 91